دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۰۳

خطرات جدي مصرف پيتزا براي سلامت بدن

۱ بازديد

خطرات جدي مصرف پيتزا براي سلامت بدن


خطرات جدي مصرف پيتزا براي سلامت بدن

خوردن پيتزا بسيار دلچسب و لذيذ مي باشد ولي بايد از خطرات مواد تشكيل دهنده پيتزا براي قسمت هاي مختلف بدن را نيز آشنا شويد و از آن اطلاع يابيد.



پيتزا غذاي خوشمزه است اما بعضي ها فقط بايد نگاهش كنند؛ چون برايشان از سم هم خطرناك تر است!
 
1 - كالباس و سوئيس متهم رديف اول اختلال در گوارش :
تركيبات موجود در سوسيس و كالباس اعم از روغن، ادويه و موادي كه علاوه بر گوشت و مرغ به سوسيس و كالباس اضافه مي شوند، همگي روي عملكرد دستگاه گوارش تاثير منفي مي گذارند.
 
ابتلا به سرطان : سوسيس و كالباس حاوي مواد افزودني و نگه دارنده هستند. اين تركيب ها باعث ايجاد راديكال هاي آزاد در بدنمي شوند و زمينه ساز ابتلا به سرطان هستند.
 
افزايش وزن : اين دو خوراكي چربي بالايي دارند. به همين دليل مصرف آنها باعث اضافه وزن مي شود.
 
زمينه بروز حساسيت : ادويه و مواد نگهدارنده موجود در اين خوراكي ها زمينه ساز ابتلا به حساسيت غذايي است.
 
پيتزا
 
 
2 - خمير؛دشمن سلياكي ها سلياك :
اولين مسئله، آرد گندمي است كه خمير را با آن تهيه مي كنند. اين آرد به دليل اينكه حاوي «گلوتن» است، براي افراد مبتلا به سلياك مثل سم است. بنابراين بايد از پيتزا چشم بپوشند. اما غير از اين گروه اصلي، افراد ديگري هم هستند كه بايد به دليل وجود همين خمير، پيتزا را با احتياط بخورند.
 
ريفلاكس : به دليل مخمر موجود در خمير پيتزا ممكن است افراد دچار افزايش اسيد معده و ريفلاكس شوند. افرادي هم كه مبتلا به مشكلات گوارشي هستند بايد در مصرف پيتزا احتياط كنند.
 
حساسيت به شير : اگر در پخت خمير پيتزا به جاي آب از شير استفاده كرده باشند، افراد مبتلا به حساسيت به لبنيات يا عدم تحمل لاكتوز نبايد آن را مصرف كنند.
 
3 - دشمن فشاري ها حساس به لبنيات :
ممكن است بدن افراد مبتلا به فشارخون به پيتزا واكنش نشان دهد.
 
عدم تحمل لاكتوز : اگرچه منبع اصلي لاكتوز شير است، نه پنير اما پنير هم حاوي اين نوع قند است. بهتر است افراد مبتلا به عدم تحمل لاكتوز پيتزاي بدون پنير نوش جان كنند.
 
فشارخون بالا : پنير شور است. بنابراين خوردن پنير در افراد مبتلا به فشارخون بالا بايد محدود شود. دير هضم ها : بعضي افراد دچار مشكل تاخير در هضم مواد غذايي هستند. اين افراد به سختي پنير پيتزا را هضم مي كنند. بنابراين بهتر است پيتزاي بدون پنير بخورند.
 
4 - قارچ؛ دشمن حساسيتي ها حساسيت به قارچ : افراد مبتلا به اين مشكل با خوردن قارچ دچار واكنش هاي حساسيتي مي شوند. بنابراين اگر به قارچ حساسيت داريد، حواس تان باشد.
 
اسيد اوريك بالا : اگرچه قارچ منبع پروتئيني خوبي است اما مصرف آن به ميزان زياد براي افرادي كه اسيد اوريك بالا دارند، توصيه نمي شود. بنابراين پيتزاي قارچ سفارش ندهيد.
 
پيتزا
 
 
5 - فلفل؛ دشمن پوست و معده زخم معده :
افراد مبتلا به زخم معده، ورم معده، ريفلاكس و هر نوع مشكل گوارشي اي مانند آن بايد پيتزايي مصرف كنند كه فلفل ندارد. چون باعث تحريك معده و افزايش مشكل شان مي شود.
 
حساسيت به فلفل : بعضي افراد به فلفل (از هر نوعي كه باشد) حساسيت دارند. بنابراين نبايد فلفل مصرف كنند. به اين دليل كه كهير و ديگر عوارض حساسيت زا در انتظارشان خواهد بود.
 
 6 - پياز؛ دشمن معده و ريه جنگ معده و پياز : افرادي كه دچار مشكل گوارشي به ويژه زخم معده هستند، نبايد پياز به ويژه پياز خام مصرف كنند چون تركيبات موجود در پياز به ويژه گوگرد و آليسين آن باعث تحريك معده و افزايش ترشح اسيد معده مي شوند. جنگ نفس و پياز : بهتر است افراد مبتلا به تنگي نفس، كمتر پياز مصرف كنند. به اين دليل كه تركيبات پياز كه فرار هستند، باعث تحريك دستگاه تنفسي اين افراد مي شود.
 
7 - گوشت؛ دشمن نقرسي ها نقرس : اگر مبتلا به نقرس هستيد، مصرف پيتزاي گوشتي يا هر نوع پيتزاي حاوي اين ماده غذايي را فراموش كنيد.
 
پيتزا
 
 
چربي بالا : چربي خون تان را اندازه گرفته ايد؟ اگر چربي خون تان بالا باشد، خوردن پيتزاي گوشت با پيتزاهايي كه مقدار كمي هم گوشت قرمز دارند، مناسب نيست. چون اغلب گوشت هاي مصرفي در پيتزا پرچرب هستند، همين مسئله باعث افزايش چربي خون مي شود.
 
8 - ماهي حساسيت دريايي : بعضي افراد به غذاهاي دريايي به ويژه ماهي حساسيت دارند. بنابراين با خوردن پيتزاي ماهي يا ديگر خوراك هاي دريايي، نشانه هاي حساسيت شان بروز پيدا مي كند. بنابراين بهتر است اين افراد خوردن اين نوع پيتزا را فراموش كنند.
منبع :نمناك به نقل از سلامت نيوز


تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد